Pedagogisk och teknisk illustratör

Vi märker nu en allt större efterfrågan att hjälpa våra kunder att effektivisera inom teknikinformationsområdet, och där har Condesign hittat en nisch där vårt pedagogiska och tekniska kunnande möts.

Vi söker nu en pedagogisk/teknisk illustratörer till våra kontor i Ljungby och Göteborg.

Som illustratör hos oss får du chansen att jobba med många kunder, allt från större till mindre uppdrag. Du kommer att utvecklas, då både kunder och projekten är varierande. Uppdragen innehåller allt från enstaka illustrationer till omfattande manualer, ibland helt textlösa och ibland med bild i kombination med text. Du kommer att ha god nytta av din kreativa förmåga. Vi jobbar i team där vi stöttar och hjälper varandra. Teamet kan innehålla både tekniska skribenter, kreatörer och ingenjörer eller enbart illustratörer beroende på projektets karaktär. Du kommer att vara stationerad på kontoret i Ljungby eller Göteborg. Resor kan förekomma i arbetet.

Kvalifikationer

  • Du ska kunna Adobe Illustrator och Photoshop. Ett stort plus är om du även har erfarenhet av andra illustrationsprogram.
  • Du har goda kunskaper i bild såsom komposition, teckning och perspektiv.
  • Erfarenhet av CAD och 3D-verktyg är meriterande.

Egenskaper

  • Du är positiv och öppen för att lära dig nya arbetsmetoder.
  • Du har förmåga att hantera människor, både kollegor och kunder.
  • Du är strukturerad och trivs med jobbet, även under arbetsintensiva perioder.

Om Condesign AB

Condesignkoncernen består av moderbolaget Condesign AB och fyra dotterbolag som levererar tjänster inom tre integrerade kompetensområden: Konstruktion, Teknikinformation & Marknadskommunikation samt Systemlösningar. Condesign grundades 1984 i Göteborg. Vi är verksamma på sex orter i södra Sverige.

Condesign Infocom AB

Condesign Infocom AB arbetar inom kompetensområdet Teknikinformation & Marknadskommunikation och består av kontor i Göteborg och Ljungby. Vi är idag 27 anställda.

Kontaktperson på Condesign:

Pia Thorsson

pia.thorsson@condesign.se

Urvalet kommer att ske fortlöpande.